• 62448484
  • kontakt@tfm.as

    Personvernerklæring

    Personvern og informasjonskapsler

    Personvernerklæring for Trysil Flis & Malersenter AS

     

    Hva betyr dette for deg som medlem og/eller bruker våre nettsider?

    Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor Trysil Flis & Malersenter AS (heretter «TFMAS» eller «vi») samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen gjelder for vår nettside www.tfm.as

    Det er TFMAS v/daglig leder som er behandlingsansvarlig for opplysninger som samles inn og behandles. Personvernerklæringen som følger under gir den informasjonen personvernregelverket krever at vi gir i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger.

    TFMAS behandling av personopplysninger er i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvernregelverk.

     

    TFMAS er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

    Kontaktinformasjon: Kontakt oss via epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Daglig leder \ personvernansvarlig: Jan Eric Sköld

     

    Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

    Behandling av personopplysninger er ikke tiltatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være når du kontakter oss per e-post.

     

    Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvem de deles med?

    1.1 Ved henvendelser per e-post

    Dersom du sender oss en e-post vil ikke opplysningene du oppgir bli brukt i noen andre sammenhenger enn til å besvare henvendelsen. Vi ber om at du ikke sender unødvendige eller sensitive opplysninger som f.eks fødselsnummer per e-post.

    Vi bruker ikke opplysningene du oppgir til markedsføring som telefonsalg eller utsending av epost\nyhetsbrev uten eksplisitt samtykke, og dine personopplysninger selges eller deles selvsagt ikke med øvrige tredjeparter (med mindre vi blir pålagt det ifm Norsk Lov).

     

    Oppbevaring og lagring av data

    Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

    Vi har databehandleravtaler etter gjeldende lovverk med de selskaper som lagrer persondata som vi har innhentet. Disse avtalene sikrer full taushetsplikt, og sikrer også at dataene oppbevares på servere innenfor EU\EØS.

    Opplysninger som TFMAS er forpliktet til å lagre som følge av regnskaps- og bokføringsregelverket oppbevares i den tid vi er pålagt det, for tiden 5 år.

     

    Rettigheter, innsyn og sletting av persondata

    Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. TFMAS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av TFMASsystemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger TFMAS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

    Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

     

    Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider (cookies)

    Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

    Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

     

    Følgende informasjonskapsler brukes på våre nettsider:

     

    1.1 Førsteparts informasjonskapsler som er "nødvendige"

    1.1.1 Sesjonskapsler i våre publiseringsløsninger

    Vår publiseringsløsninger (Joomla) kan laste ned informasjonskapsler på din maskin som brukes for at din brukeropplevelse av våre sider skal bli best mulig. Disse informasjonskapslene lagrer ikke noe data, og er såkalte nødvendige "førstepartskapsler". Disse informasjonskapslene slettes ved omstart av nettleseren.

    1.1.2 Godkjenning av bruk av informasjonskapsel

    Det lastes ned en informasjonskapsel nettopp for å huske om du godtok bruk av informasjonskapsler på våre nettsider. Denne innstillingen ligger lagret i 365 dager. Denne informasjonskapselen heter «cookieconsent_status».

    1.2 Informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører

    Det lastes ned informasjonskapsler som brukes av Facebook-boksen vi har på vår nettside. Denne sjekker blant annet om du liker siden vår fra før. Det benyttes flere kapsler i denne prosessen, og den som lagres lengt ligger lagret i 12mnd.

     

    Fjerne og blokkere cookies

    -Vi kan anbefale denne artikkelen (hos nettvett) . Den viser deg hvordan du enkelt kan blokkere bruk av informasjonskapsler i de ulike nettleserne.

    -Du kan også velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til «bortvalgsiden for Network Advertising Initiative». 

     

    Sist revidert 18.06.2018

    Facebook